Om Eirin × Hardanger Bestikk

 

Jeg har alltid hatt en stor interesse for både mote, interiør og mat. Dette er tre faktorer jeg ønsket å knytte sammen da jeg skulle designe for Hardanger Bestikket. Tanken bak bestikket var å designe et bestikk som skulle bli et iøynefallende tilbehør til hjemmet, og som sklir rett inn som en del av interiøret. Men ikke bare det - det var også viktig for meg at designet var utformet slik at bestikket føles komfortabelt og eksklusivt - både i hånd og munn. Etter to år vil jeg påstå at jeg har klart å designe det perfekte bestikket, til alle interiørbevisste og stilsikre hjem som er opptatt av kvalitet og vakre detaljer.

 Jeg ønsket å designe bestikket i gull og svart, fordi dette er farger som skiller seg ut i forhold til det klassiske bestikket. Likevel er det tidløst, og jeg ønsker at man skal kunne leke seg litt med fargene. Dekk bordet med fargene hver for seg, eller vær vågal og kombiner dem sammen! 

 Unikt for Eirin Kristiansen X Hardanger Bestikket, er at vi har gjort kolleksjonen svært personlig. Det reflekterer min egen identitet og livsstil. Medaljongen jeg bærer rundt halsen med initialet mitt på hver eneste dag, har vi valgt å gravere inn på baksiden av bestikket som en signatur. Vi har også designet en egen skje som egner seg utmerket for yoghurt, da dette er noe jeg selv har savnet i hverdagen fordi spiseskjeen fort blir for stor, og teskjeen for liten.

 

 

 

Se Eirin × Hardanger Bestikk